Business Consulting

A De la Motte-kastély a magyar kastélyépítés miniatűr remeke, késő barokk, copf stílusban épült 1774-78 között. Építtetője, Báró Szepessy Sámuel később eladni kényszerült gróf Almásy Antal özvegyének, báró Vécsey Annának.

Business Consulting

Noszvajon megmaradtak az ősi, hagyományos földalatti építészet formái, a dombházak, barlanglakások. Akkoriban egyre több nincstelen család költözött ki a barlangokba. 

Business Consulting

Síkfőkút Noszvaj üdülőövezete, a "zöld paradicsom", tavakkal, hatalmas fákkal, madárcsicsergéssel, jó levegővel - mindig nyitva áll. A Tórét játszótérrel, büfével, étteremmel várja a turistákat, a zöldre áhítozókat.

Business Consulting

A település fölé magasodó dombtetőn álló Bogácsi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a falura és a Bükkaljára. 

Business Consulting

A bogácsi pincesorok évszázadosak, ennek köszönhető a különleges hangulat. Érdemes ide betérni akár csak egy pohár bor, akár egy baráti beszélgetés, akár az esti szórakozás – de akár csak egy kellemes séta kedvéért.

Business Consulting

A bogácsi gyógyfürdő 500 méter mélyről feltörő, 76°c-os kénes gyógyvizét főként a mozgásszervi és keringési problémák megelőzésére és kezelésére ajánljuk a hat gyógymedencénk látogatóinak, de a fél évszázada feltárt víz számos más területen is kifejti jótékony hatását.